Gaivus spanguolių punšas

Gaivus spanguolių punšas

Cranberry citrus punch

Degtinė
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Degtinė
Likeris
Romas
ĮRANKIAI:
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Spanguolių sultys
500 ml
Cukrus
100 g
Žvaigždinis anyžius
4 vnt.
Cinamono lazdelė
2 vnt.
Ledo kubeliai
500 g
Šaldyta spanguolė
250 g
Degtinė
150 ml
Baltasis romas
150 ml
Citrusinių vaisių likeris
150 ml
Apelsino griežinėlis
pagal skonį
Citrinos griežinėlis
pagal skonį
Karambolos griežinėlis
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į puodą supilkite spanguolių sultis, įberkite cukraus, sudėkite anyžius ir cinamono lazdeles.
  2. Viską kaitinkite ant lėtos ugnies. Kai užvirs, pavirkite 2 minutes, tuomet nukelkite, leiskite atvėsti.
  3. Į punšo dubenį suberkite ledo kubelius ir spanguoles.
  4. Supilkite likusius alkoholinius gėrimus ir atvėsintą spanguolių mišinį su priedais.
  5. Viską gerai išmaišykite baro šaukštu.
  6. Punšą pilstykit į senovines taures, papuoškite apelsino, citrinos ir karambolos griežinėliais.