Šventinis punšas

Šventinis punšas

Festive punch

Putojantis vynas
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Putojantis vynas
Degtinė
Likeris
Romas
ĮRANKIAI:
Matuoklis
TAURĖ:
Senovinė stiklinė

SUDĖTIS:

Putojantis vynas
2 buteliai
Degtinė
1/2 but.
Gintarinis romas
1/4 but.
Apelsinų likeris
1/4 but.
Ananasų sultys
500 ml
Greipfrutų sultys
500 ml
Apelsinų sultys
1 l
Cukrus
2 arbat. šaukštel.
Ledo kubeliai
pagal skonį
Spanguolė
pagal skonį
Apelsino griežinėlis
pagal skonį
Laimo griežinėlis
pagal skonį
Mėtos lapelis
pagal skonį

PARUOŠIMAS:

  1. Į punšo dubenį sudėkite visus ingridientus.
  2. Patiekite punšą senovinėse stiklinėse, papuoškite vaisiais ir mėtos lapeliais.

PATARIMAS / INFO

Jei pageidaujate, kad punšas išliktų ilgiau putojantis, sultis ir alkoholinius gėrimus sumaišykite pirma, o prieš patiekiant supilkite putojančius gėrimus.