Afrikos kolada

Afrikos kolada

Africa Colada

Likeris
ALKOHOLINIAI GĖRIMAI:
Likeris
Romas
ĮRANKIAI:
Matuoklis
Plaktuvas
Baro koštuvas
TAURĖ:
Highball stiklinė

SUDĖTIS:

Marulos vaisių kreminis likeris
45 ml
Gintarinis romas
15 ml
Ananasų sultys
90 ml
Kokosų pienas
25 ml
Apelsinų žiedų vanduo
8 ml
Cinamonas
pagal skonį
Ananaso griežinėlis
1 vnt.

PARUOŠIMAS:

  1. Papuoškite Highball stiklinės kraštelį cinamonu.
  2. Marulos vaisių kreminį likerį, gintarinį romą, ananasų sultis, kokosų pieną ir apelsinų žiedų vandenį supilkite į kokteilių plaktuvą.
  3. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  4. Ledo koštuvėliu nukoškite gautą turinį į stiklinę.
  5. Kokteilį papuoškite ananaso griežinėliu.